Intrebari Frecvente

Se da apa in clocot, se opreste focul, apoi se adauga taiteii, pastele din orez, se acopera oala cu un capac pt cca 3-5 minute. Se spala sub jet de apa rece, apoi se consuma.
Sosul de soia este sarea din bucataria asiatica, este sosul cel mai folosit, astfel se il regasim in majoritatea mancarurilor, datorita aromei deosebite se utilizeaza deasemena si la salate si marinare.
Laptele de cocos are o mare utilizare in bucataria asiatica, atat pt realizarea unor deseturi deosebite precum ca si ingredient principal in prepararea anumitor mancaruri asiatice. Totodata poate fi folosit la cafea ca si inlocuitor al laptelui si bineinteles in realizarea unor cockteil-uri deosebite.
Beneficiile uleiului de susan este bine cunoscut, de aceea este foarte folosit in bucataria asiatica. Este utilizat in marea majoritate a mancarurilor ce contine carne, insa trebuie stiut ca se foloseste numai cateva picaturi, pentru ca aroma de susan este foarte puternica.
Sosurile asiatice contin foarte multe ingrediente care fac ca aceste sosuri sa aiba o savoare si aroma deosebita, astfel aceste sosuri se pot consuma ca atare la gratar sau la pizza, sau se pot combina cu alte ingredinte la prepararea macarurilor preferate.
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)